Обложка
637.5(075.8)  
Төлеуов, Е.Т. .
Ет және ет өнімдерінің технологиясы:
 [мәтін]: оқу құралы / Е.Т. Төлеуов; Қ.Ж.Әмірханов, А.К.Хаймулдинова.- Семей, 2004.- 175
Ключевые слова: ет өнімдері - ет өндіру технологиясы - труды СГУ.
 

Оглавление 
 
1- Бөлім. Малдарды қабылдау , өткізу және оларды тасымалдау
5
 
2-Бөлім. Малдарды және құстарды өңдеу
9
 
3-Бөлм. Етті және ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау
25
 
4-Бөлім. Қанды өңдеу, арнайы және эндокринді-ферментті шикізаттарды өңдеу
40
 
5-Бөлім. Терінің өндірістік сипаттамасы және олардың жіктелуі
44
 
6-Бөлім. Құсты сою. Құсты союдың технологиялық операциялары, олардың арнайы тәртіппен орындалуы
50
 
7-Бөлім. Субөнімдерді өңдеу технологиясы
54
 
8-Бөлім. Шұжық және тұздалған өнімдері, дүмбілдерді (шала піскен) өндіру Ассортимент
59
 
9-Бөлім. Тамақ өнімдерін өңдеудің электрофизикалық тәсілдері (ТӨӨЭФТ)
109

 

 . 
начало     содержание     печать     увеличить     уменьшить     конец  
Предыдущая страница предыдущая    С.   следующая Следующая страница

Предыдущая страница предыдущая    С.   следующая Следующая страница


© 2012 Семипалатинский государственный университет имени Шакарима (электронная версия).
Создана с помощью программы BookScan.